Donji Milanovac dobija Vodenu vilu - Hotel uz Dunav imaće spa centar, 63 sobe i 18 apartmana i šetalište uz reku (FOTO)

 

Opština Majdanpek oglasila je javnu prezentaciju urbanističkog projekta za izgradnju hotela Vodena vila u centralnom delu Donjeg Milanovca.


Hotel sa 4 zvezdice kojeg gradi istoimeni investitor iz Ugrinovaca nalaziće se u Ulici kralja Petra I, uz obaloutvrdu Dunava, u okviru nacionalnog parka Đerdap sa režimom zaštite 3. stepena.


Kako je navedeno u projektu čiji je obrađivač beogradska firma IBM consult hotel će imati prizemlje, mezanin i 4 sprata, na bruto površini od 9.996 m2.


Na nivou prizemlja nalaziće se nalazi ulazni hol, recepcija sa lobi barom, kuhinja sa doručkovaonicom sa oko 100 mesta i garaža sa 20 parking mesta, a objekat će imati i delom natkrivenom parking prostor na parceli sa 8 parking mesta.


Na strani hotela koja je okrenuta Dunavu predviđena su 4 lokala sa sadržajima za promociju istorijskog i arheološkog nasleđa, rentiranje bicikala i električnih trotineta, promociju turističkih putovanja i poslastičarnicu, kao i ulaz u hotel sa planiranog šetališta uz Dunav.


Na nivou mezanina, u levom krilu hotela, nalaziće se zatvoreni bazen sa spa centrom, prostorima za masažu i terasom i baštom, a u desnom elipsastom krilu objekta biće dečja igraonica, teretana, kafe bar i centar za lepotu.


Na 1, 2. i 3. spratu predviđene sue hotelske sobe i apartmani, a na 4. apartmani, restoran i sala za sastanke.


Smeštajni kapacitet hotela je 81 smeštajna jedinica, za 168 osoba.

Planirane su 63 dvokrevetne sobe, 15 dvokrevetnih i 3 porodična četvorokrevetna apartmana.


B. P.

Коментари